MITOMO

Показване на 1–18 от 22 резултата

Покажи:

MITOMO е ексклузивна японска марка за висококачествена козметика, създадена през 2006 г. Продуктите, с които марката добива най-широка популярност в цял свят и е носител на редица международни награди, са козметичните лист-маски за лице, които са разработени и произведени в Токио, Япония.
MITOMO предлага гама от висококачествени лист-маски и серуми за лице, които съдържат натурални традиционни японски съставки – зелен чай Матча, Саке, оризов квас, Японска камелия, Японска вишна Сакура в комбинация със съвременни активни съставки за отличен резултат в грижата за кожата.
Всички лист-маски от колекцията на MITOMO са изработена от натурални растителни фибри от бамбук и напоени със серум коктейл, съдържащ иновативен комплекс витамини, биоактактивни растителни екстракти и активни вещества, които осигуряват на кожата интензивна, незабавна и непрекъсната хидратация. Веднъж абсорбиран, серумът интензивно насища кожата отвътре и трайно възстановява идеалното й ниво на влага благодарение на високо концентрираните активни съставки в него.
С продуктите на MITOMO ще усетите разликата веднага, още след първото използване. Ще забележите, че кожата става еластична, бистра, свежа и гладка, а тенът се изравнява.
Всички продукти на MITOMO се произвеждат със страст и всеотдайност и съответстват както на японските, така и на европейските изисквания за качество и безопасност.