SHIMANI Smart Skincare

Показване на 15 резултата

Покажи:

SHIMANI Smart Skincare: Българска анти-ейдж козметика от ново поколение. През 2020 година, компанията е отличена с три престижни награди:

  • “Въвеждане на нов продукт”
  • “Иновации в дерматологията и козметиката” от Business Club Lady Bulgaria.
  • Първо място за „Най-успешна иновативна фирма“ от Съвета по иновации към Българската търговско-промишлена палата.

Брандът е основан от Станислава Павлова, която се развива в областта на фармацията и козметиката вече повече от 16 години. Вдъхновена от пътуванията си до Африка и Азия и притисната от стреса в корпоративния свят, Станислава решава да създаде нещо за себе си и околните с любов. Така се ражда и SHIMANI –  концепция за благополучие, хармония между вътрешно и външно аз. Заедно с екип от български учени, разработвали и продукти за НАСА, започват създаването на нов продукт. Създава се серията SHIMANI Smart Skincare с патентован Chelate Repair Complex ™ – съдържащ в състава си желязо, който застава между колагеновите фибри на кожата и възпрепятства тяхното слепване – по този начин предотвратява образуването на бръчки. Продуктът е уникален на световния козметичен пазар. SMART серията е създадена със 100% натурална продуктова гама, която предлага нежна грижа за суха и силно дехидратирана кожа.

SHIMANI Smart Skincare подкрепят фондация „За Нашите Деца“. Каузата се бори за това всяко дете в България да живее и да се развива в семейство, да се чувства щастливо и обичано.