Ние сътворяваме красота,
шедьовърът сте вие!
Козметика от ArthaBeauty
Безплатна доставка
при поръчки над 79лв.
0
Количка 0 Продуктa
Общо:0.00 лв Виж количка
0

Условия за връщане

»Уважаеми клиенти, имате право на рекламация за всяко несъответствие на стоката с договореното/поръчаното, когато след доставката са открити несъответствия с договора за продажба.
» Всяка стока, закупена от arthabeauty.com, може да бъде върната към нас в рамките на 60 дни. Всяко връщане се разглежда от нашите online консултанти, за да се провери целостта на върнатите артикули и търговският им вид. В случай че върнатата от вас стока е с ненарушена опаковка, ние ще ви върнем парите (без разхода за транспорт, ако има такъв) в рамките на 14 дни.
» Разходите за транспорт по заявеното връщане са за сметка на клиента.
» Потребителят има право да предяви рекламация на стоката, независимо от това дали производителят или търговецът е предоставил търговска гаранция на стоката.
» Когато удовлетворяването на рекламацията се извършва чрез замяна на стоката с друга, съответстваща на договореното, arthabeauty.com ще запази първоначалните гаранционни условия за потребителя.
» При предявяване на рекламация потребителят посочва предмета на рекламацията, предпочитания от него начин за удовлетворяване на рекламацията, съответно размера на претендираната сума, и адрес, телефон и email за контакт. За да бъде казусът разрешен във възможно най-кратък срок, желателно е да приложите и снимков материал (само ако казусът касае конкретен/ни продукт/и). След като казусът бъде разгледан и обработен, ще получите писмен отговор на имейл адреса, от който е предявена рекламацията (arthabeauty.com не носи отговорност при евентуални проблеми, независещи от нас, за получаването на съобщението в законово установения срок).
» При подаване на рекламация потребителят задължително следва да приложи и документите, на които се основава претенцията, а именно:
- касова бележка или фактура; формуляр за връщане, актове или други документи, установяващи несъответствието на стоката с договореното; други документи, установяващи претенцията по основание и размер.
» Формуля за връщане можете да изтеглите от ТУК.