Начини на плащане

Потребителят може да заплати цената на поръчаните стоки, като използва по свой избор една от изброените по-долу възможности. На сайта е възможно плащане чрез наложен платеж, плащане с карта (при получаване на пратката от куриера или на място от офиса и плащане с виртуален терминал) .

» Плащане с наложен платеж: при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера. Тук имате две възможности:
– плащане в брой сумата за наложения платеж на куриера
– плащане с банкова карта – можете да заплатите сумата за наложения платеж с вашата кредитна/дебитна карта директно на куриера – всеки куриер на ЕКОНТ и всички техни офиси притежават мобилен терминал, чрез който се извършват плащания с банкови карти.
Ако Потребителят избере опцията за доставка с куриер и плащане с наложен платеж, той трябва да заплати цената на поръчаните артикули заедно с цената за доставка на куриера при получаването на стоката.
Ако Потребителят избере метод на плащане, включващ трета страна – доставчик на платежни услуги, Потребителят може да бъде обвързан от разпоредбите и условията и/или таксите на такава трета страна.
АrthaBeauty не носи отговорност, ако даден метод на плащане, включващ трета страна – доставчик на платежни услуги, не е наличен или по друг начин не функционира поради причини, които не могат да бъдат вменени във вина на АrthaBeauty.com.
» Плащане с виртуален терминал: изключително удобен начин за плащане. След финализирането на поръчката ще бъдете прехвърлени към безопасна платежна платформа на банката, където следва да въведете необходимите данни. Ако трансакцията е оторизирана, плащането ще протече веднага и ние ще изпратим стоката на следващия работен ден. Поддържаме системата за сигурност 3D Secure. Нашите служители нямат достъп до данните на вашата карта, с цялата информация разполага само банката.