ТОП преси за коса. Как да изберем най-подходящата за нуждите ни? - ArthaBeauty

Безплатна доставка при поръчки над 79лв.

Подарък продукт с всяка поръчка над 100 лв.

Вашата кошница

Нямате артикули в количката.

Меню

Актуално

ТОП преси за коса. Как да изберем най-подходящата за нуждите ни?

Сред всички инструменти за грижа за косата, един от най-използваните е пресата. Съвременните модели могат не само да я изправят, но с тяхна помощ тя би могла да бъде накъдрена изцяло или да се оформят нежни букли и вълни.

Професионалистите също предпочитат да използват преса за коса, тъй като може да им спести време. Макар че и със сешоар е възможно да се постигнат добри резултати, след обработка с инструмент за оформяне на коса като пресата, косата придобива копринена мекота и блясък.

Различни видове преси за коса

Изборът от преси за коса наистина е много богат, затова най-точно уредите могат да се класифицират според вида на плочите. За перфектно изправяне на косата, за постигане на фини къдрици или за обем. Поради голямото разнообразие от преси, изборът често се оказва труден. Затова е добре да бъдат проучени мненията на потребителите.

Преси за коса с най-добри отзиви сред нашите клиенти

Вземайки предвид фактори като функционалност, удобство при ползване, издръжливост, време за нагряване, достъпност и др., сред най-добрите преси за коса, получили много положителни отзиви, са:

Преса за коса Neuro Style

Компанията Paul Mitchell произвежда около 100 професионални продукта от висок клас за грижа за косата, сред които са и пресите за коса. Моделът Neuro Style има заоблен дизайн, който позволява да се постигат различни прически. Това е преса с титаниеви плочи, които са с дължина 2,52 см. Само за 45 сек. те разпределят топлината равномерно, позволявайки лесно стилизиране на косата. Изстива бързо, а системата ѝ за бързото възвръщане на температурата я прави практична за употреба. Предимство е и равномерното нагряване на плочите, което прави Neuro Style изключително щадяща преса за коса.

Производителят е предвидил възможност за отложено изключване до 120 мин., което създава сигурност.

За лесното създаване на вълни и къдрици допринасят заоблените ръбове на пресата.

Преса с пара за домашна употреба, L’Oréal Professionnel Steampod 3.0

С професионалната преса с пара Steampod 3.0, дори и най-непокорната коса може да се оформи по-бързо и да бъде по-гладка, отколкото с други преси.

Като преса за домашна употреба, с нея се работи изключително лесно. Топлината може да бъде контролирана с 3 степени – от 180° до 210°, като системата за това е автоматична и постоянна.

Пресата поддържа пара с продължителен поток за постигане на хомогенен резултат. С вградения гребен оформянето е по-стабилно и прецизно.

Плочите на пресата са с висока устойчивост на анодизираното покритие, а с вградения контейнер за вода могат да бъдат обработени 192 м коса, преди да има нужда от ново зареждане.

Позитивните отзиви за пресата с пара на L´Oreal са най-много и заради голямото ѝ търсене, в ARTHAbeauty.bg сега ще откриете специално предложение.

CHI преса за коса

Пресата на американския бранд CHI Lava Rock Iron 2.0 има ергономичен дизайн, включващ подсилени с минерали от лава плаващи плочи. Всеки път при нагряване на CHI Lava Mineral се генерират йони, в резултат на което косата става по-здрава и силна, с по-малко статично електричество и с по-добър блясък.

Поради устойчивостта на магмените скали, плочите издържат дълго и не се надраскват. Нежната им постоянна топлина се запазва по време на работа, а така пресата може да предпази и цвета на косата.

Преса с кератин

За кератинова терапия особено подходяща е пресата JOICO Styler. Вместо с вода, резервоарът ѝ е пълен с кератин, който помага да се реконструира и защити косъма, докато се оформя прическата.

Изглаждането е по-бързо, хидратацията се запазва, а косата остава по-бляскава и здрава.

Въпреки иновативността на пресата, в момента тя не се произвежда, но всички, които желаят да защитават косата си, докато я оформят, очакват новата версия на JOICO Styler.

След като знаете какви резултати може да очаквате от топ пресите за коса, остава да изберете онази, която е с подходяща за вас температура на стилизиране, да решите с какви плочи да бъде и др. При всички случаи ще имате страхотен уред, с който да спестите време и средства от посещение на фризьорски салон и с който ще можете да си правите страхотни прически у дома.

За още аксесоари и качествена козметика виж тук: https://arthabeauty.bg/