Filorga

Показване на 1–18 от 55 резултата

Покажи:

FILORGA – ПЪРВАТА АНТИ-ЕЙДЖ КОЗМЕТИКА, ПРОИЗЛЯЗЛА ДИРЕКТНО ОТ ЕСТЕТИЧНАТА МЕДИЦИНА

Историята на FILORGA започва през 1978 година, инспирирана от интереса към клетъчната биология. FILORGA е основана от френския доктор Michel Tordjman (Мишел Торджман), който е експерт в грижата за кожата. Започва серия от проучвания за най-ефикасна анти-ейдж формула, кожата и адекватнта грижа за нея. Не след дълго, д-р Торджман създава уникална инжекторна полиревитализираща формула, на основаната на хиалуронова киселина, способна да въздейства на ключови и основни параметри за здравето на кожата. По-късно, в лабораториите на FILORGA се разработва и патентова технология NCEF®. Технологията предлага изключително решение – мезотерапевтичен продукт, който забавя процесите при стареене на кожата. NCTF® – става най-продавания продукт на марката и се превръща в златен стандарт в мезотерапията.

Първоначално FILORGA започва с производството на продукти за професионална употреба. Различни серии за грижа за кожа, включват в себе си пилинг с плодова киселина, продукти за мезотерапия или хиалуронова киселина, които стават популярни в областта на естетичната медицина и дерматологоята.

През 2007 година бранда пускат продуктова линия и за домашна потреба. Серията Medi-Cosmetique® предоставя неинвазивно, но все пак много ефективно решение. Можете да видите резултатите от използването на крема Filorga Time Filler или Filorga Meso Mask у дома без посещение в клиниката за красота.

Продуктите на FILORGA премахват бръчките, възстановяват еластичността, плътността, здравината на кожата и премахват несъвършенствата и признаците на стареене.