Truefitt & Hill

Колекции

Показване на 1–18 от 37 резултата

Покажи:

Вземи – с -30% само до Ивановден!

Да се почувстваш величествен в днешното динамично общество е предизвикателство, което TRUEFITT & HILL успешно реализират.

-Брандът издига грижата за мъжката коса и кожа в култ! Новатори по рождение, пренасящи английските традиции и в днешното модерно общество, превръщайки ви в кралски величия!

-Разработват луксозни гами от козметични продукт и аксесоари, покриващи изискванията и на най-претенциозните джентълмени.

-Участват в производството на парфюми, одеколони, шампоани, балсами, сапуни и кремове за бръснене в продължение на поколения.

-Притежатели на Royal Warrant като фризьори на H.R.H. Херцогът на Единбург.

-Започвайки своя път като се присъединява към антуража на английския крал, покривайки фризьорските му нужди, както и тези на голяма част от джентълмените на Обединеното кралство, Truefitt & Hill се превръща в почитана марка, будеща респект и уважение.

-Брандът е основан по време на управлението на крал Джордж III от Уилям Труфит през далечната 1805 г. Притежава едни от най-старите бръснаро-фризьорски салони в Лондон. Признанието е вписано и в Книгата за световните рекорди на Гинес.